Mellandagspasta

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

I mellandagarna är det gott med ”vanlig” mat igen. Pasta med en god sås till exempel. Jag hade ett paket Ramselebacon (så gott) )som jag stekte krispigt i ugnen under tiden pastan kokade på spisen.

Medan pastan rann av smälte jag en klick smör i kastrullen och hällde på cirka 1 dl grädde. Jag hackade också det krispiga baconet grovt och persiljan fint.

Sedan vände jag ner pasta, bacon, persilja och ett uppvispat ägg i kastrullen med grädden och smöret. Kryddade rikligt med svartpeppar och rev över massor av parmesan.

Mums, mums, mums!

image
En skål med krämig pasta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar