Somrig kycklingsallad med ananas

Jag köpte en grillad kyckling som tillsammans med pasta fick bli basen i en sommarsallad.

Övriga ingredienser var tomater, gurka, isbergssallad, färsk ananas, ostkuber och ägg. Toppat med lite färsk basilika.

Till det gjorde jag en dressing av creme fraiche, pressad lime och sweet chilisås.

Somrigt, mättande och precis vad man orkade en av sommarens varmaste dagar.

image
Härlig lunchmat!
image
En portion sommarsallad tack!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar