Växthusplock

Växthussittning med plockmat passade bra en av alla dessa fina sommarkvällar.

Oliver, grönsaker, ölkorv, quesadillas, dipp och jordgubbar dukades fram.

Jag gjorde tre olika sorters quesadillas: En med fetaoströra och chiliflakes, en med pesto och parmesan och till sist en med salsa. Goudaost på alla förstås så de höll ihop.

Dipp med philadelphiaost, creme fraiche, röd lök och vårlök.

Till jordgubbarna blandade jag creme fraiche med råsocker, limejuice och limezest.

image
Tre sorters quesadillas.
image
Blandat plock.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar