Smördegssnurror med fetaost och salsa

Vi var bortbjudna för någon vecka sedan. Då blev vi bjudna på små smördegspiroger fyllda med fetaost och tomatsalsa.

När jag skulle ha gäster här hemma gjorde jag några liknande fast jag gjorde små snurror istället och hackade i lite färsk oregano också.

På en rulle färdig smördeg fördelade jag ett paket fetaost. Sedan bredde jag mediumstark tomatsalsa och hackad oregano över. Jag vek ihop smördegen och skar remsor som jag snurrade ihop innan jag gräddade dem i ugnen 225º, till dess att de fått fin färg, 15-20 minuter. Gott till en kall öl!

image
Snurror med härlig smak!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar