Anchokyckling

image
Kyckling kryddad med anchochili!

 

Jag delade 2 kycklingfiléer så att de blev tunnare.

Sedan stekte jag dem i rapsolja och kryddade med salt och anchochili.

När de fått fin färg lade jag över dem i en ugnsform och lät de steka klart med klyftpotatisen som redan blivit instoppad i ugnen.

Potatisen kryddades med salt och chiliflakes.

Till detta serverades vattenmelon i bitar, och en sallad med paprika och ärtskott.

Jag hade en god creme fraiche med pepparsmak i kylen som jag tog en klick av också.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar