Kycklingrester på nytt sätt

I kylskåpet fanns det en ask med lite grann av den goda kycklingen jag lagade med garam masala. För att det inte skulle bli exakt likadant lade jag till några ingredienser.

 

kycklingrester

1 1/2 dl grädde

1/2 – 1 msk japansk soja

1  vårlök, i ringar

1/2 röd paprika, i bitar

3 cm finhackad ingefära

 

I en stor stekpanna stekte jag vårlök, paprika och ingefära mjukt. Sedan hällde jag på grädde, soja och sist blandade jag i kycklingresterna.

 

Till detta kokade jag risnudlar!

 

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar