Potatissallad med senaps- och örtdressing

Efter lunchen på midsommarafton blev det färskpotatis kvar. Då passade det bra att göra en potatissallad till kvällsgrillningen.

Mixa en dressing av:

1 dl rapsolja

1 1/2 msk äppelsenap

3-4 msk dill

3-4 msk persilja

1-2 msk timjan, apelsin och citron

lite pressad citron

salt

 

Häll den över potatisen skuren i bitar och blanda i valfria grönsaker. Jag använde spenat, rädisor, tomater och rödlök.

image
Melonsallad (två sorters melon, koriander och limejuice), potatissallad och grönsallad.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar