Pitabröd med fiskgucka

Hungern påminde om att det var dags för lunch.  det fanns lagom mycket röding kvar för att räcka till fyllning i två nygräddade pitabröd. Jag blandade lika delar creme fraiche och majonnäs, pressad citron, några matskedar keso, hackad ruccola, salt och peppar med den rensade fisken.

När bröden svalnat lite skar jag upp dem och fyllde dem med röran. Sedan åt vi med god aptit.

 

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar