Smördeg på nytt sätt….igen

Ännu en variant på smördegsmiddag blev det idag. Den här gången med rester av potatis, färs och korv.

På en smördegsplatta lade jag kokt skivad potatis, ruccola, majs, paprika och tomat.

På halva delen lade jag tacofärsrester, på den andra halvan en skivad chorizo.

Över allt skivade jag mozarella.

Sedan penslade jag kanterna med ägg och vek ihop till en stor rulle.

Den penslade jag med ägg och strödde chiliflakes och flingsalt över.

Gräddad i 225º 15-20 minuter. Dela rullen i fyra delar och ät tillsammans med sallad och en enkel sås med creme fraiche och tacosås.

image
Nygräddad smördegsrulle!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar