Tur att det fanns rester i frysen.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
image
En god middag mitt i stöket.

Plötsligt kom ingivelsen att plocka bort alla julsaker. Det var bara det att jag hade glömt att planera in någon mat i detta. Som tur var fanns en låda med härligt kryddig chili con carne i frysen sedan tidigare. Den tinades, värmdes och serverades med hackade tomater och nygräddade baguetter.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar