”Mitt i matlagningenmat”.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Igår höll jag på att steka kött och kyckling och förbereda både det ena och det andra till min födelsedag. Plötsligt sög det till i magen och jag insåg att det var dags för lunch.

I kylskåpet fanns det grillad kyckling, klyftpotatisar och lite annat smått och gott så en pytt kändes som ett lockande alternativ.

image
En skål pytt är serverad.

Jag hackade kyckling, potatis, 1 schalottenlök, 1/2 röd chili och stekte det i olja till dess att det fått fin färg och var varmt. Då blandade jag i en rejäl näve hackad ruccola och ringlade över lite balsamicocreme. En god lunch som gjorde att den fortsatta matlagningen gick som en dans och bäst av allt det räckte till både mig och min mamma!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar