Mmm, biffarna smakade lika gott idag!

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tänk vilken tur att man hittar godsaker i frysen emellanåt.  Idag hade jag tänkt göra fisk till middag men eftersom det serverades som skollunch ändrade jag middagsplanerna. I frysen hade jag en låda med de goda köttfärsbiffar som tillagades i december med både fetaost och soltorkade tomater. Det var lite snålt med sås kvar så jag hällde på en skvätt grädde,  creme fraiche, stött rosépeppar och lite köttfond. Det smakade minst lika gott idag som sist.

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar