Nuggets, snabblagad favorit.

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Häromdagen plockade jag upp några kycklingfiléer ur frysen på förmiddagen. Jag hade hela dagen på mig att fundera ut hur jag skulle laga till dem men plötsligt hade dagen gått och det var dags för middag. Eftersom vi var väldigt hungriga fick det inte ta alltför lång tid.

Lösningen blev klyftpotatis och kycklingnuggets enligt mitt eget recept. Jag följde receptet men blandade lite anchochili med pankon också. Det blir gott, så gott.

 

image
Det är gott att pressa lite lime över kycklingen precis när man ska äta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar