Lugn och ro en måndag kväll. Det hör inte till vanligheterna, alltså hann jag laga middag med det där lilla extra.
Sonen önskade nåt med ost, jag ville äta fisk. Det fick helt enkelt bli en kombination.
Jag stekte en fin ädelfisk i ugnen, cirka 30 minuter, 200º. Den kryddades på in- och utsidan med salt och svartpeppar. Sedan stoppade jag in några smörklickar och massor av färsk citrontimjan. Några smörklickar ovanpå fullbordade anrättningen.
Av halva fisken gjorde jag tunnbrödrullar deluxe. På det mjuka tunnbrödet lade jag kokt potatis i skivor, hackad paprika, ruccola och fisk.
Sedan toppade jag med en röra av creme fraiche, riven chiliost, keso och sambal oelek.
Rullarna stoppade jag in i folie och värmde i ugnen på 250º så att de blev helt genomvarma och osten smälte, det tog ungefär 10 minuter.
Det bästa av allt är att halva fisken är kvar. Då kan jag får en knäckemacka med god fisk när kvällssuget sätter in.