Ugnsbakade potatishalvor

Jag hade ett gäng potatisar med fint skal. De delade jag i hälften, saltade och kryddade med anchochili och färsk citrontimjan. Sedan ringlade jag olivolja över och bakade dem mjuka i ugnen, 225º, i cirka 30 minuter.

När potatisarna började bli klara stekte jag vanlig falukorv i tunna skivor.

En enkel sallad med ruccola och gurka passade bra till. Jag tog lite sötstark senap på mina korvskivor också, något sonen hoppade över.

image
Middagen tog drygt en halvtimme att laga.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar