Tunnbrödrullar deluxe.

Lugn och ro en måndag kväll. Det hör inte till vanligheterna, alltså hann jag laga middag med det där lilla extra.

Sonen önskade nåt med ost, jag ville äta fisk. Det fick helt enkelt bli en kombination.

Jag stekte en fin ädelfisk i ugnen, cirka 30 minuter, 200º. Den kryddades på in- och utsidan med salt och svartpeppar. Sedan stoppade jag in några smörklickar och massor av färsk citrontimjan. Några smörklickar ovanpå fullbordade anrättningen.

image
Dags för ugnen.
image
Basen i tunnbrödrullarna.

Av halva fisken gjorde jag tunnbrödrullar deluxe. På det mjuka tunnbrödet lade jag kokt potatis i skivor, hackad paprika, ruccola och fisk.

Sedan toppade jag med en röra av creme fraiche, riven chiliost, keso och sambal oelek.

image
En god röra som blev härligt krämig efter 10 minuter i ugnen.

Rullarna stoppade jag in i folie och värmde i ugnen på 250º så att de blev helt genomvarma och osten smälte, det tog ungefär 10 minuter.

Det bästa av allt är att halva fisken är kvar. Då kan jag får en knäckemacka med god fisk när kvällssuget sätter in.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 23-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar