En lunchomelett av den krämiga sorten

Färdigskurna grönsaker hamnade i stekpannan med lite smör. Det var tomater, paprika, chili, lök och salladsärtor. Jag vispade ihop 2 ägg och tog 2 msk grädde (istället för vatten) samt en nypa salt, äggsmeten hällde jag över grönsakerna. När omeletten nästan var klar strödde jag över rikligt med riven ost och persilja. Sedan åt jag med god aptit.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar