Ost- och kumminpaj

image
Ljummen paj!

En pajdeg låg och väntade i kylen. Efter att ha lagt den i en form och förgräddat den var det dags att lägga i fyllningen.

Lägg i 200 g riven ost och halva körsbärstomater.

Gör en äggstanning med 4 ägg, 3 dl grädde, 2 tsk stött kummin, 1/2 röd finhackad chili och lite salt och häll på.

Grädda i 200 º cirka 30-40 minuter. Servera ljummen med sallad och ett gott tunnbröd med kryddost.

image
Bordet är dukat, bara pajen som saknas.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar