Paj med gochujang

Du visar för närvarande Paj med gochujang

Jag hade köpt en färdig pajdeg för ett tag sedan när affären hade extrapris. Den tog jag ut ur kylen och förgräddade på 225° i cirka 10 minuter.

Jag fyllde min paj med 150 g riven mozzarella, 1 1/2 dl fint riven parmesan, 15 cm fint skivad purjolök och 10-12 körsbärstomater delade i kvartar. Sen vispade jag ihop en äggstanning med 3 ägg, 2 dl grädde och 1 msk gochujang. Den hällde jag över pajen och sedan gräddades den i 200° cirka 30 minuter.

Jag serverade min paj med knaperstekt bacon på toppen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar