Burrata på salladsbädd

Du visar för närvarande Burrata på salladsbädd

En krämig burrata är något alldeles extra. Förstås smakar det extra gott att få äta en burrata som tillretts av riktig kock. Men faktum är att den köpta varianten fungerar även den. I alla fall tycker jag det.

Finns inte burrata att köpa i den lokala affären går det förstås att ta mozzarella i stället, då gärna buffelmozzarella då den är krämigare än den vanliga.

Jag serverade min burrata på en bädd av romansallad, hackad basilika, skivade tomater och hallon. I mitten placerades ostbollen och sedan ringlade jag en fruktig balsamicocreme över det hela. Några flingor salt och lite nymald svartpeppar fullbordade anrättningen. Så fantastiskt enkelt och gott!

Jag åt min burrata till middag men som förrätt är den också klockren, eller varför inte äta den till frukost eller lunch?

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar