Parmesanlax med risoni!

Parmesanlax med risonisallad!

Häromdagen förberedde jag en risonisallad som stod färdig i kylen när vi kom hem efter sonens träning. Det enda vi behövde göra då var att steka laxen i ugnen. Det gick snabbt för den låg förberedd i en ugnsform.

Laxen kryddade jag med salt, nymald svartpeppar. Sedan pressade jag över en aning citron och rev massor av parmesan över. In i ugnen, 175º cirka 15-20 minuter.

Recept på Risonisallad hittar du här.  Jag brukar variera vilka grönsaker jag stoppar i salladen. Just den här gången blev det bara salladsärtor i bitar.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar