Persiljestuvade makaroner

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Köttbullar och mjölkstuvade makaroner är en vardagsklassiker som mättar bra. För att testa något nytt blandade jag i 1/2 dl persilja och 1/2 dl nyriven parmesan i makaronerna när de kokat klart. Det blev gott, kul med något annat än muskot!

Jag följer receptet på paketet när jag kokar makaronerna, gammaldags idealmakaroner. De kokas i vanlig standardmjölk, inte mellan eller lätt. Tycker att makaronerna blir så mycket godare då. För att inte mjölken ska koka fast i botten på kastrullen lägger jag i en klick smör först. Med köttbullar stekta i ugnen och majs åt vi oss sedan mätta.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar