En enkel frittata.

En enkel frittata med det kylskåpet kunde erbjuda…..återigen en maträtt som gick snabbt att tillaga som var både god och mättande!

1/2 hackad röd paprika, 1 /3 röd finhackad chili,  1 salladslök i strimlor stektes mjuka i smör. Efter en stund skar jag ner kokt potatis i bitar så att även den fick stekyta och blev varm. Kryddade med salt, peppar och 1 näve finhackad koriander.

Jag vispade 3 ägg med en liten skvätt grädde och kryddade lätt. Hällde äggstanningen över grönsakerna i stekpannan och lät den stelna.

Serverat med knaprigt bacon och sallad räckte det så att både jag och sonen blev mätta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar