Mos med tomat och basilika!

Igår gjorde jag potatismos på ett nytt sätt. Med bland annat hackade tomater i. Det hade jag aldrig testat förut men det är något jag definitivt kommer att göra igen för det smakade jättegott. Tillsammans med de hemmagjorda fiskpinnar jag hittade i frysen fick vi en måltid innan sonens träning som var både mättande och god.  

 

Röd- och grönprickigt mos.

I potatismoset fanns förutom kokt pressad potatis, smör, mjölk, salt och peppar. Sedan hackade jag i tomater (utan kärnor), basilika, vanlig och thaibasilika, samt riven mozarellaost! Det blev ett mos med jättegod smak. Dessutom visade det sig vara ett bra sätt att få den icke tomatälskande sonen att äta tomater…..och tycka att det var gott!

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar