Mozarellafylld kyckling med rosmarin och rosépeppar.

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Till middag igår lagade jag kycklingfilé med helstekta potatisar och sallad.

Potatisarna skalades, sen åkte de i en ugnsform med olivolja, salt, rosmarin och chiliflakes.

Kycklingen skar jag fickor i. Jag strödde över salt, därefter stötte jag rosmarin och rosépeppar i en mortel och kryddade kycklingen med. I fickorna stoppade jag ner rejäla bitar av mozarella. Både kyckling och potatis stektes i ugnen, 225º, i varsin ugnsform.

Kycklingmiddag!

Med sallad och färsk frukt till fick vi en riktigt lyxig måndagmiddag som ändå gick relativt snabbt att tillaga.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar