Paj med kummin och chiliost

Skyltlördag och kallt, blåsigt väder. Lite, lite snö på backen men mysig stämning ute på byn med marschaller, eldar och tomtar. En varm ostpaj smakade gott till middag efter att ha varit ute i kylan.

Värmande het paj!

Kummin- och chiliostpaj!

Gör en vanlig pajdeg och förgrädda den ca 10 minuter.

Fyllning:

4 ägg

3 dl grädde

2 tsk stött kummin

1/2 tsk salt

3 tsk vetemjöl

2 dl riven ost med mild smak

1 1/2 dl riven Boxholm chiliost

körsbärstomater

I ugnen, snart färdiggräddad.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar