Ost, ost, mera ost!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Idag blev det en krämigt ostig pastamiddag. En förpackning färska ostfyllda tortellini fick koka i lättsaltat vatten. Medan de rann av i durkslaget, smälte jag en liten klick smör, hällde i ca 3/4 dl grädde och skivade i 6 skivor chiliost ( Boxholm). När osten smält blandade jag i tortellinin och avslutade det hela med två rejäla nävar ruccola som jag vände runt precis innan servering. Tillsammans med sallad smakade det mycket gott!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar