Kryddostpaj

Att ha en kyld pajdeg redo att använda är tacksamt när det börjar bli middagsdags. Fylld med paprika, chili och kryddost och serverad med sallad. Mer än så behövs inte.

 

Kryddostpaj

ca 3 dl riven kryddost (jag hade Boxholms i kylen)

1/2 röd paprika, hackad

1/2 röd chili, finhackad

4 ägg

3 dl grädde

salt, svartpeppar

 

1. Lägg pajdegen i en form.

2. Riv osten, hacka paprika och chili och lägg det i pajformen.

3. Vispa ihop äggen och grädden och krydda med salt och svartpeppar.

4. Grädda i 225º, cirka 25-35 minuter.

 

image
Härligt kumminsmakande paj.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar