Istället för att äta korv med bröd brukar jag göra smördegsinbakade korvar ibland. Jag använder den korv som finns hemma och stoppar i olika sorts ost beroende av vad som finns i kylen för tillfället. Passar utmärkt till lunch, mellanmål, kvällsmat eller nattmat. Ja när som helst helt enkelt.
Smördegsinbakade korvar
smördeg
4 grillkorvar
chiliost
sesamfrö
paprikapulver
ägg
parmesanost
salt
1. Dela smördegen i 8 delar.
2. Dela 4 grillkorvar på mitten så det blir åtta mindre bitar.
3. Vispa ett ägg och pensla smördegsbitarna.
4. Lägg på korvbitarna, krydda med paprikapulver och lägg en chiliostskiva på varje korvbit.
5. Vik ihop till små paket och lägg på en plåt.
6. Pensla med ägg. Strö på sesamfrön, flingsalt och riv rikligt med parmesanost på korvpaketen.
7. Grädda i 225 º i cirka 10-15 minuter.
8. Servera med en blandning av senap och ketchup, ”ketchnap”!