Suddens kycklingpizza

Det var sonens tur att laga mat. I kylen fanns bland annat en grillad kyckling och pizzadeg. Han valde då att sammanföra de två och göra en kycklingpizza.

Följande ingredienser använde han. Tomatsås, riven ost, hackad kyckling, krossad ananas, röd paprika, rödlök, jordnötter och curry. Det blev en väldigt matig och god pizza. Dessutom blev det några bitar kvar som passade till lunch dagen efter.

image
Suddens goda pizza.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar