Sardellröra

Till knäckebrödsbitar är den här röran perfekt, gärna med en god öl till!

 

Sardellröra:

3 hårdkokta ägg

1 ask sardeller (ca 10-12 fileér)

3-4 msk purjolök (eller salladslök)

3-4 msk nyriven parmesan av god kvalité

3 tsk kapris

1 tsk senap

1. Hacka ägg och sardeller fint

2. Strimla och hacka purjolöken fint.

3. Blanda alla ingredienser i en skål och låt den stå några timmar i kylskåpet och gotta till sig.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar