Krämig baconpasta.

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Oj, plötsligt var vi hemma från jobb och skola, vrålhungriga båda två. Snabbt skulle maten stå på bordet. 

Stekte bacon i ugnen och kokade tagliatelle. När pastan runnit av smälte jag smör i kastrullen, hällde på lite grädde och kryddade med svartpeppar. Jag rörde i pastan och sist en äggula. Mycket parmesanost fullbordade en krämig pastamiddag!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar