Kräftor på lördag och pasta på söndag.

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

I går hade vi kräftest. Vi var hemma hos oss men det var gästerna som bjöd på kräftorna.

Kräftor, god ost, bröd och en hemgjord majonäs med vitlök, ingefära och citron smakade smaskens. 

Smakrika kräftor!

I kväll bjöd sonen på middag. Han kokade penne som han blandade med lite grädde, smör och svartpeppar. Över det smulade han knaprig bacon, flagad parmesanost och persilja. 

Penne med bacon och annat gott.
Sallad gjorde han också, sonen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar