Het äggröra

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Idag så blev det äggröra till frukost med följande ingredienser. ( fast det blev nästan lunch)

Smör, att steka i.

1 finhackad schalottenlök

1/2 – 1 finhackad röd chili

3 ägg

2 msk grädde

salt

koriander

Först steks lök och chili mjukt i smör sen i med äggblandningen och hackad koriander. Efter det är det bara att äta och njuta!!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar