Banan- och svartvinbärspannkakor

Du visar för närvarande Banan- och svartvinbärspannkakor

På mitt fruktfat låg tre små bananer som hade nått den mognadsgrad när jag inte längre tycker om att äta dem som de är. Däremot gillar jag bananpannkakor skarpt. När jag började fixa till pannkakorna hittade jag en ask med mixade svartvinbär i kylskåpet så jag använde dem i smeten också. Det blev mycket goda pannkakor vill jag lova. Klart värt att testa.

Jag utgick från mitt recept på bananpannkakor som finns här på bloggen men tillsatte istället för en banan alla tre som låg på fruktfatet och de mixade svarta vinbären. Det var ca 1/2 dl vinbär. Ett extra ägg åkte också med i smeten men i övrigt följde jag mitt gamla recept som du hittar HÄR.

Smeten fick en härlig färg!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar