Persilje- och parmesanstuvad potatis.

Stuvad potatis med en liten tvist till middag med persilja och riven parmesanost.

Jag gjorde en tjock vitsås ( smör, mjölk, mjöl, salt, peppar), mycket hackad persilja och ca 1/2 dl riven parmesan.

I det tärnade jag ner kokt potatis och lät det bli varmt.

Till det serverades ärtor som värmts i smör med vitlök och chili. Lite salt på dem också.

Stekta pariserbitar passade bra till.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar