Grillat till lunch

  • Inläggskategori:Grillat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vindarna blåste kallt men i solen på läsidan var det varmt och skönt. Passade på att grilla lite godsaker till lunch. Chilihalloumi, ananas och foliepaket.

I paketen var det kokt potatis, ruccola, pepparsalami, riven neutral ost, chiliost i småkuber, majs och lite kryddor.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar