Raclettepytt

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Dagens lunch blev en pytt där en del rester från gårdagens raclette ingick.

Potatis, chorizo, majs, röd lök, squash, chili och ost i olika former. Feta, mozarella och edamer. Kryddad med paprika, curry och lite extra salt.

Osten gjorde att det blev en krämig och god pytt!

Bilden är inte särskilt vacker men det smakade mycket godare än det ser ut!!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar