Raclette

Ikväll firades sonens födelsedag lite i efterskott. Då blev det raclette, en av hans favoriter. Detta fanns med på bordet ikväll.

Chiliost, prästost, lagrad herrgård och edamer.

 

Fetaost, halloumi, mozarella

 

Ruccola, squash, gul och röd paprika.

 

Chili, tomat, majs.

 

Röd lök.

 

Chorizo

 

Kokt potatis.

 

Ytterfilé kryddad med salt och vitlökspeppar.

 

Något trötta, färska kryddor.

 

Här är bordet dukat i väntan på gästerna.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar