Pinnar i korvbröd

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

image

Ibland är det bråttom. En sån dag kan det bli stekta fiskpinnar i korvbröd till middag. Pinnarna stekta i smör,
korvbröden värmda i ugnen och hackad smörgåsgurka med majonnäs och svartpeppar. Vilken tur att det finns genvägar att ta när hungerna är stor, kylskåpet tomt och tiden är knapp!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar