De senaste dagarna har vädret varit toppen och lunch utomhus har stått på programmet varje dag. Eldkorgen placerades på gräsmattan (gräset lär växa bra där i sommar) och sen var det bara att elda på. Kylskåpet tömdes på rester i jakten på saker att grilla.
Dag 1 gjorde jag tunnbrödrullar insvepta i folie. Fyllningen var resterna av ytterfilén och gratängen.
Ett lager gatäng i botten, tunna skivor av köttet, tomat, ruccola och riven ost. Smakade smaskens.
Dag 2 gjorde jag också foliepaket men inte insvepta i tunnbröd. Jag lade en bit bakplåtspapper inne i folien sen öste jag på med goda rester från kylen.
Kokt potatis i bitar, resterna av kycklingbenen, rökt skinka och det sista av ytterfilén. Tomat, salladslök och färsk timjan. Kryddat med lite paprikapulver och flingsalt. Ett lager riven ost över innan jag gjorde paket av det hela och lade på grillen.
Grillat var det här!