Räkröra på rostad fralla

Du visar för närvarande Räkröra på rostad fralla

När hungersuget sätter in och lusten att laga mat inte är den största är det praktiskt om det finns lite olika ingredienser i kylen och skafferiet. Ingredienser som enkelt går att kombinera ihop till en god måltid.

En enkel räkröra som går att laga till fler personer, då är det bara att öka mängden ingredienser.

Räkröra på rostad fralla

cirka 1 dl räkor

2 små kokta färskpotatisar

1 salladslök

2-3 rädisor

1/2 dl majonnäs

1/2 dl crème fraiche

pressad citron

salt, chiliflakes

Hacka räkor, salladslök. Dela potatisen i mindre delar, skiva rädisorna. Blanda med crème fraiche, majonnäs och smaka av med citron, salt och chiliflakes.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar