Lunchpytt med grillost

Du visar för närvarande Lunchpytt med grillost

Jag har sagt det förut men när jag jobbar hemma kommer jag ibland på alldeles för sent att jag borde ha ätit lunch. Det blir lätt så när jag är inne i någonting. För ett tag sen var det en sån dag. Tack och lov fanns lite kokt potatis, en morot, en bit grillost, purjolök, paprika och tomater i kylskåpet. Det blev en god och smakrik lunchpytt med grillost.

Så här gjorde jag. Jag skivade moroten i mycket tunna skivor och stekte de nästan helt mjuka i rapsolja. Efter en stund fick de sällskap av strimlad purjolök och paprika i bitar. Därefter åkte kokt tärnad potatis och tärnad grillost i. Precis på slutet tillsatte jag halva körsbärstomater och krydda med salt och chiliflakes.

Vid serveringen ringlade jag srirachamayo över. Det blev jättegott och räckte till lunchen dagen efter också.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar