Det här är en räkröra som passar lika bra att äta i en wrap, på ett rostat bröd eller som förrätt i en portionsskål. Den är jättegod att äta till stekt eller grillad lax också. Eller enbart som den är. Receptet är beräknat till en lunchportion men som förrätt räcker det till fler.
Räkröra i libabröd
100 g skalade räkor
1/2 rödlök
4-5 cocktailtomater
3-4 msk majonnäs
citron
salt, svartpeppar och chiliflakes
mozzarella
spenat
balsamicocreme med smak av bär
1. Hacka räkorna och rödlöken fint.
2. Dela varje tomat i fyra delar.
3. Blanda räkor, tomat och lök med majonnäs och lite pressad citron.
4. Smaka av med salt, chiliflakes och nymald svartpeppar.
5. Lägg röran på ett libabröd ovanpå en rejäl näve färsk spenat. Riv över lite mozzarella och avsluta med att ringla balsamicocreme med smak av bär över.