Räkröra i libabröd

Du visar för närvarande Räkröra i libabröd

Det här är en räkröra som passar lika bra att äta i en wrap, på ett rostat bröd eller som förrätt i en portionsskål. Den är jättegod att äta till stekt eller grillad lax också. Eller enbart som den är. Receptet är beräknat till en lunchportion men som förrätt räcker det till fler.

Räkröra i libabröd

100 g skalade räkor

1/2 rödlök

4-5 cocktailtomater

3-4 msk majonnäs

citron

salt, svartpeppar och chiliflakes

mozzarella

spenat

balsamicocreme med smak av bär

 

1. Hacka räkorna och rödlöken fint.

2. Dela varje tomat i fyra delar.

3. Blanda räkor, tomat och lök med majonnäs och lite pressad citron.

4. Smaka av med salt, chiliflakes och nymald svartpeppar.

5. Lägg röran på ett libabröd ovanpå en rejäl näve färsk spenat. Riv över lite mozzarella och avsluta med att ringla balsamicocreme med smak av bär över.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar