Förrätt, enkel men god

Du visar för närvarande Förrätt, enkel men god

Till förrätt på juldagen gjorde jag en liten tallrik där huvudingrediensen var buffelmozarella. Enkelt och gott.

Jag lade ruccolasallad i botten på tallriken. Sedan rev jag över mozarella och hackad avocado. Halva körsbärstomtater, lite olivolja, pressad citron, hackad basilika, chiliflakes och flingsalt. Sedan var det klart att äta. Mums!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Carro

    Litet tips! Ringla lite balsamvinäger på toppen, det lyfter hela salladen, och om man lägger till färsk pasta ex ravioli blir det en grymt god pastarätt 🙂

    1. Katarinas spis

      Hej tack för tipsen! Ja, balsamico har verkligen den förmågan att lyfta och ge det där lilla extra. God fortsättning på julen, Katarina

Lämna ett svar