Latmansmiddag

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Som vanligt när det är fredag kväll är önskan att bara få lägga sig ner i soffan och slappa som allra störst. Därför gjorde jag det väldigt enkelt för mig ikväll.

image
Det blev en suddig bild…men det var den enda….

En grillad kyckling i delar, gratinerade chili-nachips med ost, enkel avocadoröra (avocado, limejuice, creme fraiche, vitlök, svartpeppar och lite salt), morotsstavar och vindruvor var allt jag plockade fram. Det var gott och vi blev mätta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar