Lunchrester av kyckling och stomp…

Du visar för närvarande Lunchrester av kyckling och stomp…

Det blev både kyckling och potatisstomp kvar sen vi grillade i helgen. Det passade bra när vi behövde få lunch ganska snabbt då eftermiddagsträning stod på schemat.

Jag har pajformar i portionsstorlek så i dem lade jag ett lager potatisstomp i botten. Därefter skivade jag upp en grillad kycklingfilé och lade ovanpå. Några klickar av kryddsmöret och skivad mozarella på toppen. Sedan skjuts in i ugnen 200° varmluft cirka 10-15 minuter.

Det blev riktigt gott och träningen gick som en dans, fast med kast…..

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar