Lunchomelett

Du visar för närvarande Lunchomelett

Gräsklippningen tog på krafterna och när jag väl var kvar fanns inte mycket energi kvar, den lilla filtallrik jag åt innan detta träningspass räckte inte långt.

Därför var det viktigt att jag fick maten på bordet snabbt.

En omelett blev lösningen, snabbt och mättande. 1 liten gul lök finhackades tillsammans med ca 50 g skinka. Detta stektes mjukt i smör på låg värme. Därefter lade jag i 1 hackad tomat och lät den steka med en stund så den blev lite mjuk.

Jag vispade 4 ägg tillsammans med en skvätt grädde och kryddade med salt och chiliflakes. Sedan hällde jag detta över löken, skinkan och tomaterna. När omeletten började stelna skivade jag prästost över och strödde på hackad ruccola. Krämigt och gott, lagom till två!

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar