Sommarsallad med burrata

Du visar för närvarande Sommarsallad med burrata

Det här är en lika god som lättlagad sommarsallad. Med stekta nektariner, krämig burrata, jordgubbar och krispiga grönsaker är det en höjdare att servera en varm sommardag. Fungerar som ensamrätt eller förrätt till flera. Har man inte en burrata hemma går det bra med vanlig mozzarella också.

Bottna en tallrik med valfri sallad. Skär gurka i halvmånar, körsbärstomater i klyftor och rädisor i skivor.

Dela en nektarin och stek mjuk i smör, lite rårörsocker och pressad lime.

Fördela nektarinerna och stekskyn över salladen.

Toppa med jordgubbar i bitar och burrata.

Ringla lite balsamicocreme över osten innan servering.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar