Sonens fredagspizza

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ikväll lagade sonen middag. Då blev det pizza. Vi hade en färdig pizzadeg i kylen som han täckte med mycket pizzasås och riven ost. Pepparsalami, skivad mozarella och körsbärstomater på det och sen in i ugnen. När den togs ut ur ugnen kryddades den med oregano och sedan lade han ruccola på. Gott i soffhörnet en fredagskväll i september.

image

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar